Weber

(0 produkter)

Alle grillentusiaster kender til Weber og deres fantastiske grillredskaber. På Je.dk har vi altid et stort udvalg af flotte Weber produkter. Weber har i efterhånden mange år været danskernes foretrukne mærke indenfor udendørs køkkener. Her på siden finder du et stort udvalg inden for Weber produkter.

Alle, der elsker at grille, ved, at man aldrig må gå ned på udstyr. Det er udstyret, der gør den store forskel og hæver grillniveauet fra godt til ekstraordinært. Weber tilbyder en bred vifte af tilbehør, så du altid er rustet til tænderne og forberedt på enhver grill-situation. Med kendetegn som funtionalitet, kavlitet og design går man aldrig galt i byen med Weber. 

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper også gerne med at finde den helt perfekte gave. Kontakt os på 9694 3022 eller brug kontaktformularen til højre. 

En god gave er svær at glemme

Gør dine medarbejdere glade, og vis at du værdsætter dem med en firma- eller julegave. En god gave vil ikke blive glemt og det vil du heller ikke!

Du kan også anerkende kunder, forretningsforbindelser eller andre samarbejdspartnere. Vores store udvalg giver dig rig mulighed for at finde en firma- eller julegave, der signalerer hvem du er som virksomhed. 

1-3 dages leveringstid

- Vælg selv hvordan din ordre leveres

Fri fragt ved køb for 900 DKK

- Gælder alle kunder!

30 dages fuld returret

- Både Erhverv, Privat og forening