Zone

(0 produkter)

Zone tilbyder uundværlige "must haves" til både køkken og bad. Mangler du inspiration til indretning af hjemmet, kan man aldrig gå galt med Zone. Alle produkter er i nye tidsløse designs, materialer og farver, der følger tidens trend.

Zone Danmark skaber relevant boligtilbehør og udstyr til køkken og bad i et funktionelt design. Materialer og design er i fokus, og sikrer derfor god funktionalitet og høj æstetik. Produkterne udvikles i samarbejde med talentfulde danske designere. Giv en gave til dine medarbejdere, der skaber værdi og glæde i hverdagen. 

Kan du ikke finde det du leder efter? bare rolig. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige gave. Kontakt os på 9694 3022 eller benyt dig af kontaktformularen til højre. 

På jagt efter julegaver?

Gør dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere glade, og vis at du værdsætter dem med en julegave. En god gave vil ikke blive glemt og det vil du heller ikke! Hos Je. dk har vi et bredt udvalg af produkter, lige fra Chili Claus produkter, delikatesser, Parker kuglepenne mm. Dyk ned i vores produktkategorier og bliv inspireret. 

Vælg selv eller lad medarbejderne vælge

Vi tilbyder også en løsning, hvor personalet selv kan bælge præcis den julegave de ønsker. Du kan sammensætte et udvalg af forskellige julegaver, ellers kan vi gøre det for dig. Kontakt os på 9694 3015 og hør mere herom.Gør dine medarbejdere glade, og vis at du værdsætter dem med en firma- eller julegave. En god gave vil ikke blive glemt og det vil du heller ikke!

 

1-3 dages leveringstid

- Vælg selv hvordan din ordre leveres

Fri fragt ved køb for 900 DKK

- Gælder alle kunder!

30 dages fuld returret

- Både Erhverv, Privat og forening