Forklæder

(3 produkter)

Vi har et ganske pænt sortiment af forklæder, som kan tilkøbes med logo eller tryk. Forklæder med logo egner sig perfekt som reklamegave, firmagave eller blot til årets julegave til dine mange medarbejdere. Det er et klassisk produkt, som aldrig rigtig går af mode. Forklæder med logo egner sig desuden perfekt til udvalgte virksomheder, såsom restaurations, og hotelbranchen, hvor ens brand er Alpha Omega. Det giver arbejdstøjet et forbedret udtryk – samt er det et naturligt produkt at bruge til profilering.

Bestil i en større mængde, så sparer du penge på sigt

Vores forklæder bestilles i mængder af forskellig størrelse. Alt efter hvilken type du bestiller, er der forskellige mængderabatter. Hvad vigtigst er dog, at ved større mængder sparer du betydelig mange penge. Ved Smækhåndklæder kan du eksempelvis spare op til 28% ved køb af 250 stk. Det er en betydelig besparelse, og værd at overveje.

Har du brug for hjælp med at finde den perfekte håndklæde med logo, så kontakt os endelig. Benyt endelig vores ekspertise til at vælge korrekt første gang. Det giver os også muligheden for at diskutere logo, design og mulige alternativer – som potentielt vil virke bedre for netop din forretning. Kontakt os på telefon: +45 9717 5599 eller via vores kontaktformular, som du kan finde på alle sider. Det er hurtigt og nemt, og så er du sikker på at købe det helt korrekte udstyr.

Det er måske også værd at overveje om det er tid til at købe nyt profilbeklædning til virksomheden? Gammel og falmet profiltøj sender helt klart det forkerte signal, så undersøg endelig vores sortiment, så du kan få opdateret dine medarbejders generelle udtryk. 

Vi takker for dit besøg og ser frem til at samarbejde med dig og din virksomhed.
 

Vis filtrermuligheder
+8
+5

Sols Greenwich Forklæde

fra 55,68 kr.

+8
+5

Sols Gala Forklæde

fra 64,01 kr.

+3

Sols Gala Forklæde, børn

fra 46,59 kr.

1-3 dages leveringstid

- Vælg selv hvordan din ordre leveres

Fri fragt ved køb for 900 DKK

- Gælder alle kunder!

30 dages fuld returret

- Både Erhverv, Privat og forening