Håndklæder

(8 Products)

Håndklæder er ideelle som reklameartikler, der kan gives ud for at reklamere med dit firma ved forskellige messer og ved forskellige kampagner. Endvidere er billige håndklæder uundværlige for enhver arbejdsplads, specielt indenfor hotelbranchen.

Langtidsholdbar reklameværdi

Håndklæder har en rigtig lang levetid og bliver fremvist ofte. De er perfekte som firma- og medarbejdergave – her især badehåndklæder med logo, da de har større chance for at blive bragt frem offentligt på stranden o. Lign.

Derudover egner håndklæder med logo sig helt naturligt til virksomheder inden for hotelindustrien, sportscentre, velvære, badecentre mm. Den typiske virksomhed bestiller håndklæder med tryk men vi anbefaler faktisk, at der tilvælges brodering i stedet. Det signalerer en større eksklusivitet og håndklæderne holder længere. Håndklæder med tryk har en tendens til at falme hurtigere end et broderet design.

Når du nu er i gang med at øge din virksomheds profilering med reklameartikler, så anbefaler vi,  at du undersøger følgende tre kategorier: Giveaways, Slik med logo og muleposer. Alle tre kategorier er et godt supplement, som enhver virksomhed kan tage til sig og benytte i sin markedsføring.

Har du brug for hjælp, så skal du være velkommen til at tage kontakt. Enten på telefon: +45 9717 5599 eller gennem vores hurtige kontaktformular, som du finder nederst på alle vores sider. 

Vi ser frem til at handle med dig og et fremtidigt samarbejde.

Vis filtrermuligheder
+8
+5

Gæstehåndklæde, 30 x 50 cm.

from 14,77 kr.

+8
+5

Håndklæde, 50 x 100 cm.

from 35,61 kr.

+8
+5

Badehåndklæde, 70 x 140 cm.

from 67,05 kr.

+10
+7

Sportshåndklæde

from 36,36 kr.

+7
+4

Golf håndklæde

from 26,90 kr.

+8
+5

Gæstehåndklæde

from 9,85 kr.

+9
+6

Håndklæde

from 34,09 kr.

+9
+6

Badehåndklæde

from 64,02 kr.

1-3 days delivery

- Choose how your order is delivered

Free shipping for purchases of 900,- DKK

- Applies to all customers!

30-day return policy

- Both Business, private and association