Södahl

(2 produkter)

Her finder du inspiration til din indretning og designerprodukter til hjemmet. Frisk din stue op med det sidste nye design indenfor pyntepuder og plaider eller giv dit soveværelse et nyt udtryk med det seneste designer sengetøj – kun fantasien sætter grænser. Brug lidt tid på siden og lad dig inspirere til ny smart indretning af dit hjem.

Södahl er kendt for moderne, nordisk design, men kvalitet og komfort er bestemt også kendetegnende for Södahls sengetøj. Sengetøj er uundværligt for alle. Godt, blødt og solidt sengelinned er alfa omega for vores søvn - samtidig gør det så heller ikke noget, at det kommer i moderigtige farver og i et flot design.

Söhdahls håndklæder er i den velkendte, gode og eksklusive kvalitet, som giver dig et ultrablødt håndklæde med stor sugeevne. Vælg disse bløde luksus håndklæder i kratig bomuldsfrotté. 

Sortér efter:

Södahl Badekåbe

Priser fra

250,00 kr.

Sense håndklæder og fragtment sæbedispenser

Priser fra

560,00 kr.

Om Södahl

Hos Södahl finder men de allerbedste råvarer i førsteklasses forarbejdning, højaktuelt design og moderigtige farver. Konceptet blev grundlagt i Danmark i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel, og bygger på hans kongstanke; at udvikle kvalitetsprodukter i flotte dessiner.

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti