Fastelavn - Her er hvad du skal bruge

(0 produkter)

Hos je.dk har vi et spændende udvalg af fastelavnsartikler til din næste fastelavnsfest. Vi sørger for at du kan pynte op til en brag af en fest. Vi sælger alt fra fastelavnstønder, fastelavnskøller, pynt, reb til tønden og konge- og dronningekroner. Alt hvad du har brug for at sætte skub i fastelavnsfesten. Vi tilbyder også muligheden for at købe fastelavnslotteri. En smart og sjov måde at tjene lidt penge under fastelavnsarrangementet.

Pynt op til fastelavnsfest

Leder i efter pynt til jeres fastelavnsfest, så har vi præcis det i leder efter. Vi sælger pynt til den helt store fest. Køb Serpentiner, pap katte og balloner. Alt vores pynt kan selvfølgelig tilkøbes logo – skulle det ønskes.

Slå katten af tønden

Ingen fastelavnsfest er fuldkommen uden den rigtige fastelavnstønde. Vi sælger derfor selvfølgelig fastelavnstønder i topkvalitet. Gå aldrig på kompromis med tønden – det giver blot en dårlig oplevelse.

Vi sælger følgende fastelavnstønder:

  • Bøgetræ 54 cm - limforstærket
  • Birketræ 54 cm
  • Birketræ 40 cm

Vi har naturligvis også tænkt på de små, og tilbyder derfor også fastelavnstønder i pap. Det er en dejlig billig løsning, som sikre at alle børnene får en rigtig god oplevelse.

Den nemme fastelavnsløsning

Som noget helt specielt har vi samlet forskellige pakkeløsninger, så du ikke behøver at tænke over alle detaljerne. Vi har samlet tre løsninger, i forskellige prisklasser. Alle vores fastelavnspakker indeholder samme mængde fastelavnspynt, hvor forskellen er fastelavnstønden. Vælg blot den variant som passer til jeres arrangement.

OBS: Ingen af vores pakkeløsninger indeholder fastelavnstønder i pap, så husk at få dette tilkøbt så selv de små har en chance for at deltage i festlighederne.

Hvorfor fejre vi fastelavn?

Fastelavn bunder i religiøse rødder, som optakt til den katolske 40 dage lange fasteperiode, som en åndelig forberedelse til påsken og genopstandelsen, samt som fejring af overgangen fra vinter til sommer. Som tiderne ændrede sig blev fasten dog heldigvis afskaffet, men fastelavnsfesten bestod– til stor glæde for nutidens børn.

Fastelavn er i dagens Danmark en folkelig skik, der samler voksne og børn til stor festlighed.

Ønsker i at læse mere om Fastelavn, så kan i med fordel læse lidt om festligheden på Videnskab.dk – her vil i også kunne læse om, hvorfor vi faktisk slår katten af tønden.

Levering

Alle vores fastelavnsartikler kan leveres inden for 3-5 hverdage, hvor der dog skal påregnes ekstra tid, skulle du ønske at få logo print på dine fastelavnsartikler. Typisk ca. 2 uger ved logo tilvalg.

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti