Sportstøj

Hos Je.dk finder du alle de kendte mærker inden for sportsbeklædning og udstyr. Der kommer løbende nye mærker i vores sortiment, men allerede nu er udvalget meget stort. Du finder løbetøj, cykeltøj, fitnesstøj samt udstyr og tilbehør til disse sportsgrene. Alt vores tøj kan købes med tryk og logo. Vi kan placere tryk, logo eller andet varemærke lige præcis der, hvor du ønsker det. Der er dog visse forbehold, såsom over syninger. Vi udarbejder første design uden beregning, og sender det til dig til godkendelse. 

Levering

Normalt er leveringstiden fra 1-2 dage. Skal der tryk, print eller ønskes en specialordre – så kan leveringstiden være længere. Dette vil fremgå af ordrebekræftigelsen. 

Brug for assistance til at finde den bedste løsning for din klub?

Kontakter du os inden for normal åbningstid, så svarer vi typisk inden for 1 time af din forespørgsel. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige sportstøj og tilvalg, som passer perfekt til din klubs ønsker.

Har du brug for hjælp lige nu og her, så kan du kontakte os på Telefon: +4597175599 – eller benytte vores formular nederst på siden.

Vi ser frem til at være din primære leverandør af sportstøj.

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti