Sportspræmier

Hos Je.dk kan du finde et stort udvalg af sportspræmier til alverdens sportsgrene. Køb pokaler, vimpler, statuetter, rosetter, medaljer mm. Alle præmierne på shoppen kan købes med forskellige tilvalg – alt efter hvilken præmietype der efterspørges.

Sportspræmier af høj kvalitet 

På webshoppen fører vi et nøje udvalgt sortiment af sportspræmier, som alle lever op til vores krav om kvalitet. Oplevelsen af at modtage en sportspræmie er speciel – men oplevelsen kan forbedres gennem vores graveringsløsninger, der personliggør oplevelsen til et højere niveau.

Køb præmier til små som store begivenheder

Om i er en lille klub der blot ønsker at give jeres medlemmer en præmie til jeres næste event eller søger noget til den helt store begivenhed, så kan vi hjælpe. Størstedelen af sportspræmierne kan leveres enkeltvis, hvor der dog er visse produktkategorier, der skal købes i større ordre – såsom vimpler købes i mængden af 10stk og rosetter i mængden af minimum 50stk. pr. ordre.

Levering af sportspræmier

Da vores sportspræmier typisk bestilles med ønske om personificering og gravering – har vi en standard leveringsperiode på 7-10 dage, hvor der ved få produktgrupper kan forekomme en længere leveringstid.

Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at sikre den hurtigst mulige levering. Du kan se de nøjagtige leveringstider på de enkeltes produktbeskrivelse.  

Brug for assistance til at finde den bedste løsning for din klub?

Kontakter du os inden for normal åbningstid, så svarer vi typisk inden for 1 time af din forespørgsel. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige sportspræmier og tilvalg, som passer perfekt til din klubs sportsbegivenhed.

Har du brug for hjælp lige nu og her, så kan du kontakte os på Telefon: +4597175599 – eller benytte vores formular nederst på siden.

Vi ser frem til at være din primære leverandør af sportspræmier.

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti