je.dk en virksomhed i udvikling og fremdrift!

Hvem?

je.dk er først og fremmest problemløser. En projektorienteret virksomhed som hjælper andre virksomheder og foreninger med at profilere sig udadtil. Vi hjælper med hurtig levering, og en vare i den kvalitet og pris som matcher lige netop jeres ønsker. Derudover er vi en service virksomhed som står til jeres rådighed, hjælper med ideer og samlede profileringsløsninger.

Firmaet er stiftet i 1979 og har mere end 30 års erfaring inden for branchen og tilbyder 17 engagerede og motiverede medarbejdere. 

Hvad?

Vores løsninger består af at profilere virksomheder og foreninger og hjælpe dem med at gøre sig synlig på markedet.

Vores produktgrupper omfatter:

  • Firma- og reklamegaver, profilbeklædning, reklameartikler, skrabe- og lågespil til reklamebrug og online skrabespil.
  • Vi har også i samarbejde med virksomheder udarbejdet totale konceptløsninger.
  • Til foreninger leverer vi bl.a. sportstøj, sportspræmier, supportartikler, spil til bankoforeninger, skrabelodder og lotterier, herunder julelotterier samt meget andet til foreningens brug.
  • Endvidere producerer vi forskellige tryksager i små og store oplag fra vores egen grafisk afdeling. Vi er altid klar til at hjælpe med opsætning eller design efter jeres ønsker.
  • Pr. 1. august 2012 har vi nu også eget tekstil trykkeri og broderi, så vi kan afhjælpe vores kunder, med hurtigere og effektiv service.

Gennem en fornuftig og konstruktiv dialog med vore kunder finder vi frem til den løsning, der stemmer overens med deres ønsker og behov. Vi har konstant fokus på forbedringer af vor kundeservice, der naturligvis sker med stor respekt for etiske regler og med overholdelse af internationale regler, der blandt andre omfatter lovgivning for børnearbejde, Code of Conduct. Læs mere om vores code of conduct her

Hvorfor?

GØR DIN PROFIL SYNLIG! 

je.dk's vigtigste sætning. En sætning der bør være vigtig for enhver virksomhed og forening.

En virksomheds mål er at ligge i ”Top of mind” hos kunderne og hertil er synlighed og genkendelse en utrolig vigtig faktor. Ligeledes er det dette argument en forening kan gøre brug af overfor sine sponsorere.

Kontakt kundeservice

Telefon: 9717 5599

Prisgaranti

- Vi matcher altid prisen

30 dages fuld returret

- Ved køb af vare uden logo