Profilbeklædning

Vi har nøje udvalgt vores produkter, hvor vi over tid har formået at etablere et forholdsvis bredt sortiment. Vi har mærker af produkter fra Hummel, Sunwill, Craft, Adidas og listen kan næsten blive ved. Det betydelige er, at kvaliteten samt tøjet er generisk og uden fremtrædende mærker fra andre brands. Profilbeklædning skal ikke markedsføre andre end din virksomhed. Derfor skal tøjet også repræsentere dette.

Styrk din virksomhed med en ensartet profil

Profilbeklædning styrker virksomhedens image. Medarbejdere som er klædt i profiltøj markedsfører din virksomhed i dagligdagen. Det er opmærksomhedsskabende og skaber relationer mellem logo/brand og virksomheden.

 

Det er simpel markedsføring og profilering – men det virker!

 

Profilbeklædning skaber levende reklameskilte

Klæd dine medarbejdere på med ensartet profilbeklædning, hvor din virksomheds logo og varemærke er fremtrædende. Dine medarbejdere går fra at være ansatte til omvandrende reklameskilte for Jeres brand. De bedste ambassadører for ens virksomhed er medarbejderne. Styrk deres profil med det rette tøj, hvor personlig stil og virksomhedens brand smelter sammen til et sammenhængende udtryk.

Hos Je.dk har vi mange års erfaring med profilering af virksomheder. Synlighed er alfa omega for en virksomheds kendskabsgrad. Profilbeklædning er et skridt i den rigtige retning. Vi sørger for at Jeres firmalogo står klar og tydelig. Vores mange års erfaring betyder vi præcis ved hvilke produkter, der bedst egner sig som profilbeklædning.

Med mere end 1200 produkter i vores profilbeklædnings sortiment er vi din rigtige partner uanset om du ønsker hjælp til enkelte produkter eller har et behov, der sikrer dig reduktion af den tid, du bruger på indkøb og styring af profil og arbejdstøj.

  • Stærk og værdiskabende rådgivning
  • Forretningsudvikling / stærke synlighed
  • Målrette og effektiv betjening

Har du brug for hjælp?

Er du usikker på hvilke produkter der bedst egner sig til netop din virksomhed – så kontakt os endelig. Du kan ringe til os på Telefon +45 9717 5599 eller udnyt vores formularboks nederst på siden. Vi svarer gerne inden for 1 time, så længe der er inden for normale åbningstider.

 

Vi hjælper Jer med at profilere Jeres virksomhed, så I kan koncentrere Jer om det, som betyder noget for Jer – at servicere kunderne.  

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti