Reklameartikler med logo & tryk

Hos Je.dk har vi mange års erfaring med e-handel. Vi er en Online webshop, som sprudler af reklameartikler. Find håndklæder, kontorartikler, nøgleringe, pc tilbehør, reflekser, muleposer, usb stik og meget meget mere. Vores mål er at have markeds største udvalg af reklameartikler. Alle vores produkter kan købes med tryk og print.

Synliggør dit Brand

Du har et unikt brand. Det er derfor vigtigt at dine reklameartikler afspejler dette. Vi hjælper dig med at sende de rigtige signaler med reklameprodukter af høj kvalitet. De gode reklameartikler synliggør dit brand. Ingen virksomhed er for lille eller for stor til ikke at kunne gavne af at markedsføre deres virksomhed gennem eksempelvis reklameartikler.

Dit logo har stor værdi. Det er din virksomheds varemærke. Reklameartikler sørger for at markedsføre din virksomhed i dagligdagen. Lad dit logo bevæge sig gennem verdenen. Enhver eksponering af dit varemærke er en potentiel chance for salg gennem større kendskabsgrad. Det er måske ikke en traditionel markedsføringskanal nu om dage, hvor online-annoncering har taget store fremskridt. Ikke desto mindre, så skal man ikke glemme verdenen udenfor ”www”.

 Tryk og print er vores speciale

Vi er specialister i tryk og print. Vores produkter venter kun på at du sætter dit varemærke i spil gennem relevante reklameartikler. Vi har et mål hos Je.dk. Vi vil profilere virksomheder, så de forbliver i ”Top of minds” hos slutbrugeren. Synliggørelse og genkendelse er en utrolig vigtig faktor – og det har stor betydning for bundlinjen.

Udnyt derfor muligheden for at påklistre Jeres Logo på de helt rigtige reklameartikler. Det kan være alt fra tryk på drikkedunke brugt til sportsarrangementer til muleposer brugt til indkøb. Eksponeringen er stor og for at skabe solidt brand-kendskab skal der mange eksponeringer til.

 

Bring dit brand og varemærke ind i folkets hverdag.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?  Du er mere end velkommen til at tage direkte kontakt på Telefon +4597175599. Du kan også bruge vores formular nederst på siden. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre en hurtig respons på alle henvendelser og svarer gerne inden for 1 time, så længe det er inden for vores normale åbningstider.

 

Alle vores kunder er vigtige – men det betyder ikke vi ikke vil gøre lidt ekstra for netop DIG.

 

Er du ikke sikker på hvad der er bedst for netop dit brand? Så kan vi hjælpe dig på rette vej. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige reklameartikler, så du bedst mulig kan markedsføre dit brand.

 

 

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti