Slik med logo i god kvalitet til en god pris

(20 produkter)

Slik med logo er velsmagende og lækkert slik, som sætter dit firmanavn i forbindelse med dejlige oplevelser. Reklameslik er den lille ekstra ting, som gør, at jeres firmanavn huskes, både med hjernen og maven. Vi har stor erfaring med, at slik med logo skaber en særligt god kunderelation og samtidig giver det kunden en ekstra sød opmærksomhed på netop dit firma. Reklameslik kan være eks. slikposer, chokolade, tyggegummi med tryk eller pastilæsker og vores dansk producerede bolsjer med tryk af meget høj kvalitet, hvor smagen og logobudskabet er lige vigtigt. 


Vis filtrermuligheder

Bolcher med logo

fra 99,95 kr.

Twisted Karamel med logo

fra 114,00 kr.

+15
+12

Pastilæsker med logo

fra 4,10 kr.

+20
+17

Slikposer med logo

fra 1,92 kr.

+16
+13

Trekantsposer med logo

fra 2,60 kr.

Tyggegummi med logo, 6 stk. pr. pakke

fra 3,30 kr.

Tyggegummi med logo, 12 stk. pr. pakke

fra 4,75 kr.

Yeppos flowpack

fra 116,00 kr.

Metalbøtter

63,00 kr.

Candy factory i gaveemballage

fra 117,00 kr.

+4

Møn Dragée Flowpack

fra 2,33 kr.

Plastbøtter 1500 ml

90,00 kr.

Plastbøtter 3000 ml

159,00 kr.

Plastbøtter 4000 ml

220,00 kr.

Gaveæske med metaldåser og eget tryk

96,00 kr.

Guldbarre med logolabel

fra 8,25 kr.

+6
+3

Chokotoppe med logolabel

fra 3,23 kr.

Logo Julekalender

62,00 kr.

Quatre Chocolat med logo

fra 1,35 kr.

Twisted Chokolade med logo

fra 213,00 kr.

Vi tilbyder mange varianter af slik

Vi fører de mest populære slik typer, som vi gennem årene har erfaret har stor succes for vores kunder. Vores Bolcher og Chokolade i logopapir er rigtig populære. Pastilæsker, tyggegummi og chokolade i firkantet indpakning egner sig rigtig godt ift. Branding, da overfladerne er nemme at arbejde med, hvor vi har flere flader at trykke logo/brand på.

Hvorfor bruge slik med logo som reklameslik?

For det første, så er det et utroligt billigt reklameprodukt, som enhver kan bruge, til at profilerer sin virksomhed med. Virksomheden fremstår professionel og brandet bliver synliggjort igennem flere kontaktflader. Det er ganske enkelt en appetitlig måde, at skabe værdifulde relationer mellem ens modtagere og virksomheden.

Derudover, så er vi jo mange med hang til de søde sager, så hvorfor ikke udnytte dette behov, til at kickstarte en samtale ved messestanden, i receptionen eller til møder med potentielle kunder. Giv dem en æske slik eller chokolade som gave, og før jeres brand ind i deres virksomhed og tanker, i mange dage fremadrettet. Perfekt til at forblive i toppen af deres tanker, så de vælger netop din virksomhed som samarbejdspartner.

Kontakt os idag

Er du i tvivl om, hvilket slik der egner sig bedst til netop din virksomhed? Har du spørgsmål til hvorledes vi bedst kommer omkring profilering af dit brand eller budskab på slikpapir? Så kontakt os! Vi hjælper dig mere end gerne, så de bedste og mest optimale valg bliver truffet. 

 

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti