Slik med logo i god kvalitet til en god pris

(21 produkter)

Slik med logo er velsmagende og lækkert slik, som sætter dit firmanavn i forbindelse med dejlige oplevelser. Reklameslik er den lille ekstra ting, som gør, at jeres firmanavn huskes, både med hjernen og maven. Vi har stor erfaring med, at slik med logo skaber en særligt god kunderelation og samtidig giver det kunden en ekstra sød opmærksomhed på netop dit firma. Reklameslik kan være eks. slikposer, chokolade, tyggegummi med tryk eller pastilæsker og vores dansk producerede bolsjer med tryk af meget høj kvalitet, hvor smagen og logobudskabet er lige vigtigt. 

Sortér efter:

Bolcher med logo

Priser fra

99,95 kr.

Twisted Karamel med logo

Priser fra

114,00 kr.

Pastilæsker med logo

Priser fra

4,10 kr.

Slikposer med logo

Priser fra

1,92 kr.

Trekantsposer med logo

Priser fra

2,60 kr.

Tyggegummi med logo, 6 stk. pr. pakke

Priser fra

3,30 kr.

Tyggegummi med logo, 12 stk. pr. pakke

Priser fra

4,75 kr.

Yeppos flowpack

Priser fra

116,00 kr.

Metalbøtter

Pris

63,00 kr.

Candy factory i gaveemballage

Priser fra

117,00 kr.

Møn Dragée Flowpack

Priser fra

2,33 kr.

Plastbøtter 750 ml

Pris

45,00 kr.

Plastbøtter 1500 ml

Pris

90,00 kr.

Plastbøtter 3000 ml

Pris

159,00 kr.

Plastbøtter 4000 ml

Pris

220,00 kr.

Gaveæske med metaldåser og eget tryk

Pris

96,00 kr.

Guldbarre med logolabel

Priser fra

8,25 kr.

Chokotoppe med logolabel

Priser fra

3,23 kr.

Logo Julekalender

Pris

62,00 kr.

Quatre Chocolat med logo

Priser fra

1,35 kr.

Twisted Chokolade med logo

Priser fra

213,00 kr.

Vi tilbyder mange varianter af slik

Vi fører de mest populære slik typer, som vi gennem årene har erfaret har stor succes for vores kunder. Vores Bolcher og Chokolade i logopapir er rigtig populære. Pastilæsker, tyggegummi og chokolade i firkantet indpakning egner sig rigtig godt ift. Branding, da overfladerne er nemme at arbejde med, hvor vi har flere flader at trykke logo/brand på.

Hvorfor bruge slik med logo som reklameslik?

For det første, så er det et utroligt billigt reklameprodukt, som enhver kan bruge, til at profilerer sin virksomhed med. Virksomheden fremstår professionel og brandet bliver synliggjort igennem flere kontaktflader. Det er ganske enkelt en appetitlig måde, at skabe værdifulde relationer mellem ens modtagere og virksomheden.

Derudover, så er vi jo mange med hang til de søde sager, så hvorfor ikke udnytte dette behov, til at kickstarte en samtale ved messestanden, i receptionen eller til møder med potentielle kunder. Giv dem en æske slik eller chokolade som gave, og før jeres brand ind i deres virksomhed og tanker, i mange dage fremadrettet. Perfekt til at forblive i toppen af deres tanker, så de vælger netop din virksomhed som samarbejdspartner.

Kontakt os idag

Er du i tvivl om, hvilket slik der egner sig bedst til netop din virksomhed? Har du spørgsmål til hvorledes vi bedst kommer omkring profilering af dit brand eller budskab på slikpapir? Så kontakt os! Vi hjælper dig mere end gerne, så de bedste og mest optimale valg bliver truffet. 

 

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti