Paraplyer med firmalogo - den "måske" mest effektive reklameartikel

(0 produkter)

Med et gennemsnit på 179 regnvejrsdage om året, er det ikke for sjov at man i reklamebranchen snakker om paraplyen, som den måske stærkeste reklameartikel. For når det ca. regner hver anden dag, er der altså gode muligheder, for at gøre din virksomhed synlig. Det gør at paraplyen har en høj reklameværdi kontra prisen. (kilde:Dr.dk)

Se også vores special tilbud på stormparaplyer med firmalogo her

Vil folk bruge din logo paraply?

Ja det vil de i den grad, faktisk er paraplyen en af de reklamegaver der har den længste levetid. For en god paraply er i den grad noget, som man ikke kan undvære. Modtageren sætter virkelig pris på en god paraply, men der er visse forbehold der skal tages inden man beslutter, hvilken paraply der skal vælges.

Hvad er formålet/målgruppen?

Skal paraplyen bruges til et 1-dags arrangement, hvor du ønsker at klæde byen på med røde paraplyer med dit budskab. Er målet at modtageren skal bruge paraplyen den ene dag, ja så skal man gå efter en billigere model. Ønsker du derimod at modtageren skal bruge paraplyen lang tid efter. Så skal du have en paraply af en anden kvalitet.

Skal paraplyen derimod deles ud til leverandører og kunder, som kommer forbi din virksomhed?
Så er det alfa omega at du tilbyder en paraply med et flot design og en god kvalitet.

Husk på at paraplyen repræsenter nu dit brand, din service og dine produkter/ydelser. Paraplyens kvalitet, vil naturligvis give kunden en ide om, hvilken virksomhed du har. Dine kunder eller kommende kunder får din paraply i hånden, hvilket giver en unik mulighed for at påvirke kunden.

Se Udvalget af Almindlige paraplyer her. 

Se Udvalget af Taske paraplyer her. 

Sortér efter:

Hvad kan vi tilbyde?

Vi har hos je.dk et bredt udvalg af paraplyer i forskellige prislejre, kvaliteter, farver og størrelser. Lige fra små taskeparaplyer til store golfparaplyer. Vi kan trykke dit firmalogo eller hvad du nu ønsker på alt du finder på hjemmesiden.

Tilbud på paraplyer?

Ja da! Start med at ringe på til 9717 5599 eller send os en mail på Info@je.dk med jeres krav og ønsker. Du kan også udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så kontakt vi dig for en uforpligtende dialog.    

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti