Profilbeklædning Reflekstøj

(14 produkter)

Bliv set i mørket med vores store udvalg af synligt arbejdstøj. Vi fører alt lige fra refleks kedeldragter, refleks overalls, refleksbukser, trafikveste til refleksjakker og vinterjakker. Alt vores synlige arbejdstøj er godkendt.


Vis filtrermuligheder
Løbevest, EN 1150

Løbevest, EN 1150

fra 89,95 kr.

Overtræksvest, EN 1150

Overtræksvest, EN 1150

25,50 kr.

Overtræksvest, børn EN1150
Overtræksvest, børn EN1150: Størrelse: 12/14 år, Farve: Fluorescerende gul

Overtræksvest, børn EN1150

23,00 kr.

Safety Vest, voksen

Safety Vest, voksen

fra 22,84 kr.

Refleksvest til børn

Refleksvest til børn

fra 20,57 kr.

Professionel refleksvest i pose

Professionel refleksvest i pose

fra 32,30 kr.

Professionel refleksvest
Professionel refleksvest: Farve: Fluorescerende gul

Professionel refleksvest

fra 26,48 kr.

Sikkerhedssæt til børn med 5 dele

Sikkerhedssæt til børn med 5 dele

fra 65,30 kr.

Craft refleksvest

Craft refleksvest

fra 164,40 kr.

Safety Vest, børn
Safety Vest, børn: Farve: Fluorescerende orange

Safety Vest, børn

fra 22,84 kr.

Cher Løbevest, dame

Cher Løbevest, dame

fra 135,71 kr.

Carson Løbevest, herre

Carson Løbevest, herre

fra 135,71 kr.

Refleksvest, voksen

Refleksvest, voksen

fra 26,97 kr.

Refleksvest, børn

Refleksvest, børn

fra 19,51 kr.

Refleksveste med logo - synlig sikkerhed

År 2000 blev et vigtig år for refleksbranchen. I år 2000 blev den første godkendelse givet efter den europæiske standard EN 13356. En standard der skal bruges ved godkendelse af refleksprodukter til ikke-professionelt brug, altså godkendelse af reflekser, der bruges af privatpersoner.

LIDT OM EN 13356

Sammen med den øvrige refleksbranche har vi i flere år arbejdet på at få en lovgivning, der kunne fjerne denne meget lidt synlige refleks fra markedet. En ny, lov der skal sikre forbrugerne er vedtaget og trådte i kraft i august 2007. I mellemtiden opfordrer både Rådet for Sikker Trafik og trafikministeren alle producenter og indkøbere af reflekser til kun at anvende refleksmateriale, der er certificeret i henhold til den europæiske norm.

C You / je.dk var de første i Europa, da vi i maj måned 2000 fik certifikat til at producere refleksbrikker i henhold til EN 13356. Materialet vi fik certifikat på var 3M’s Scotchlite™ High Gloss refleks. Farverne, der er certificerede, er hvid (sølv) og fluorescerende lime.

Ved at mærke hvert enkelt refleksprodukt med CE mærke og EN 13356, sikrer vi, at den enkelte bruger let og hurtigt kan se om den refleks de bruger, er produceret på godkendt materiale og dermed virker efter hensigten: at give øget sikkerhed i trafikken.

Vælger du at bestille refleksprodukter gennem C You, er du sikker på at få et godkendt produkt, der har en synlighed på op til 250 meter. Bemærk, at der ved større tryk bør trykkes under refleksen, da for meget tryk tager refleksionen.

 

Hvad betyder de forskellige standarder? 

Refleksprodukter må kun sælges og markedsføres, hvis de er forsynet med CE-mærkning. Desuden skal refleksprodukter være godkendte og mærket efter harmoniserede standarder med krav til udformning, reflekterende areal, mv. Refleksprodukter vil typisk være godkendt efter en af følgende standarder:

EN 13356: Personreflekser

På denne type reflekser er det ikke altid muligt at påføre selve refleksen den påbudte mærkning. Derfor vil den ofte kun være til stede på emballagen.

EN 1150: Beskyttelsesbeklædning til private

Gælder for eksempelvis trafikveste, løbejakker eller lignende beklædning. Trafikveste mv. kan alternativt være mærket efter EN 20471, hvilket betyder, at vesten opfylder nogle strengere krav til professionelt brug. En børnetrafikvest kan ikke opfylde kravene i EN 20471.

Husk reflekser til løbeturen 

Når den mørke tid er over os, skal supplere løbetøjet med reflekser og evt. en refleksvest, så dine medtrafikanter bedre kan se dig. Når du bærer reflekser nedsættes risikoen for ulykker med op til 70% ifølge Rådet for Sikker Trafik!

Desværre er mange reflekser så dårlige, at bilisterne ikke kan se dem indenfor en normal bremselængde.

Ved je.dk er alle fritidsveste godkendte efter EN 1150 til fritidsbrug, og det sikrer dig synlighed min. 140 meter væk. Det gør en forskel i enhver farlig situation – DU kan ses!

Vi har også veste til professionelt brug – selvfølgelig godkendte efter EN 471. Vores veste er populære såvel som reklamegaver, til børnehaver og skoler. Eller for et firma eller institutionen.

Falck har sekrevet en artikel om, hvordan du bliver set på løbeturen

Refleks autotilbehør

Je.dk tilbyder et stort standardprogram indenfor autotilbehør. De fleste produkter lagerføres, og vi kan derfor normalt levere med kort frist. Eksempler på dette er selvklæbende skilte som p-skiver, DK- samt EU skilte, ikke-ryger skilte og vægttavler. Men også specialprodukter som pibeholdere og auto-look spejle er normale lagervarer. Herudover kan vi levere flagskjolde og godkendte sidereflekser til lastbiler, busser, varevogne og campingvogne.

 

Specialudviklet hesteprogram

CE-mærket hestepakke for synliggørelse af hest og rytter!

For ryttere, der rider langs vejene eller færdes i skumringen. Heste er flugtdyr og derfor potentielt farlige i trafikken. De reagerer ofte instinktivt og uforudsigeligt på pludselige lyde og uvante synsindtryk. En skræmt hest kan skabe farlige situationer. Det kan gå ud over både rytter, hest, bilister, cyklister og fodgængere. Farlige situationer kan forebygges. Je.dk’s hesteprogram synliggør dit barn eller dig i trafikken! Lad sikkerheden komme først.

Kontakt kundeservice

Telefon: 9717 5599

Prisgaranti

- Vi matcher altid prisen

30 dages fuld returret

- Ved køb af vare uden logo