Drikkedunke med logo

(15 produkter)

Er du klar over, at drikkedunke er ét af de mest populære reklamegaver? Det er de fordi det rent faktisk virker! Reklameværdien er stor da drikkedunkene bliver brugt ofte. Det er et tidsløs produkt, som uden tvivl kan øge kendskabsgraden af din forening eller virksomhed. Hos Je.dk har vi et stort udvalg af drikkedunke med logo i mange forskellige farver og varianter. Vi har drikkedunke for enhver smag, lige fra sportsflasker, Hård plast, drikkedunke med karabinhage til de helt almindelige dunke, hvor især logo og print er populært, da det er en nem og ren overflade at arbejde med.

Få dit logo ud i hænderne på kunderne!

Drikkedunke, hvor der er påført logo, print eller andet egner sig rigtig godt til firmaer, sportshold, foreninger, træningscentre mm. Det er en reklameartikel, som er utrolig nem at tage med på farten. Mængden af eksponeringer er kun begrænset af dets brug, hvor en drikkedunk typisk har en forholdsvis lang livslængde.

Vil du derfor gerne være Top-of- mind hos dine brugere, så er det vigtigt at du bringer dit logo/brand i søgelyset. Drikkedunke er blot et af de redskaber du kan bruge til at imødekomme dette formål. Giveaways, slik med logo og kontorartikler er andre top relevante produktgrupper.

Har du brug for hjælp med at finde den perfekte drikkedunk til netop dit formål – så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi hjælper mere end gerne med råd og vejledning til profilering af din forening eller virksomhed. Du kan kontakte os på Telefon +45 9717 5599 eller blot benytte kontaktformularen neders på denne side.

Tak fordi du handler hos Je.dk

Vis filtrermuligheder

Drikkedunk Shiva - 500 ml.

7,90 kr.

Drikkedunk Shiva - 750 ml.

8,80 kr.

Drikkedunk Bio Shiva - 500 ml.

7,95 kr.

Drikkedunk Bio Shiva - 750 ml.

9,05 kr.

+7
+4

Oregon drikkeflaske med karabinhage

fra 20,17 kr.

Hardy vandflaske

fra 20,77 kr.

+4

Sky drikkeflaske

fra 37,64 kr.

Spring vandflaske

fra 40,79 kr.

Slice Tritan sportsflaske

fra 38,81 kr.

+3

Capri sportsflaske

fra 44,71 kr.

Tutti frutti flaske m. infuser

fra 50,22 kr.

+5
+2

Pacific flaske m. karabinhage

fra 27,91 kr.

+2

Cabo drikkepose

fra 9,60 kr.

Cabo minidrikkepose

fra 9,01 kr.

+2

Nassau flaske

fra 45,21 kr.

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti