Samtykkeerklæring nyhedsbrev

Tak for din interesse for vores nyhedsbrev.

Ved din tilmelding accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os:

je.dk A/S
Teglvænget 57
7400 Herning

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”Afmeld nyhedsmail” link, der medfølger hvert nyhedsbrev.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@je.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, afgiver du dit navn og e-mail.

Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt. 

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links opsamles af vores it-system. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Vi ønsker med vores nyhedsbrev at skabe interesse om vores virksomhed.

 

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt. Herefter slettes eller anonymiseres dine data. Hvor længe, vi gemmer dine data, afhænger af formålet med at gemme dem.

Dine data slettes eller anonymiseres i vores e-mailplatform Klaviyo når et af følgende kriterier er opfyldt:

  • Når en e-mail ikke kan leveres til din e-mailadresse permanent.
  • Når en e-mail ikke kan leveres til din e-mailadresse pga. et midlertidigt problem mere end 7 gange i træk.
  • Når en bruger ikke interagerer med minimum en af de op til tre e-mails, der sendes i forbindelse med vores udslusningsautomation.

 


Du kan altid henvende dig til je.dk A/S og bede om at få ændret eller slettet dine oplysninger.

 

Videregivelse

Vi sælger ikke dine oplysninger til 3. mand. Vi gør dog brug af samarbejdspartnere i en række forskellige situationer. Når vi anvender samarbejdspartnere kan vi have behov for at dele dine personoplysninger med dem. Vores brug af samarbejdspartnere er typisk med henblik på at understøtte vores forretning f.eks. i forbindelse med leveringen af vores produkter, administration, markedsføring, opkrævning osv.

De samarbejdspartnere, som vi gør brug af er bl.a. databehandlere, leverandører, speditører, rådgivere, marketingbureauer, pengeinstitutter og kreditvurderingsbureauer.

 

Overførsel af oplysninger til 3. lande 

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS. Til udsendelse af vores newsletters benytter vi dog et system, som stilles til rådighed af en udbyder i USA. Det betyder, at de data, der er nødvendige for udsendelse af newsletters selvfølgelig ligger på deres server. Udbyderen opfylder alle krav ift. GDPR og dine oplysninger er sikret, så de udelukkende benyttes af os til udsendelse af newsletters.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at kontakte os via mailadressen, som er angivet øverst.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger.

Se www.datatilsynet.dk

Kontakt kundeservice

Telefon: 9717 5599

Prisgaranti

- Vi matcher altid prisen

30 dages fuld returret

- Ved køb af vare uden logo