Statuetter

(0 produkter)

Hos Je.dk finder du med sikkerhed en statuette, som passer til netop dit behov – hvad end du søger fodbold statuetter, statuetter til badminton, eller noget helt tredje. Vi har et bredt udvalg så du finder helt sikkert noget som dækker dit behov.

Statuetter med gravering og eget logo

Du har mulighed for at gravere egen tekst på statuetterne. Graveringen bliver lavet på et aluminium skilt, og bliver derefter placeret på soklen. Graveringen kunne f.eks. være (årets fighter, årets talent, klubmester osv.)

Det har også mulighed at få lavet statuetter med dit eget logo, her skal du blot vælge neutrale statuetter og derefter eget motiv og upload herefter logo/filen i format jpg/pdf/png i den bedst mulige kvalitet.

høj kvalitet: Vi har lagt et stort arbejde i at finde statuetter i højeste kvalitet, og hvor der design mæssigt er kælet for den sidste detalje.

Sortér efter:

Brug for hjælp til at finde den bedste løsningen for din klub/forening?
Kontakt os inden for normal åbningstid, så svarer vi typisk inden for 1 time af din forespørgsel. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige sportspræmier og tilvalg, som passer perfekt til din klubs sportsbegivenhed.

Har du brug for hjælp lige nu og her, så kan du kontakte os på Telefon: +4597175599 

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti