Jule- og Firmagaver

Gør dine medarbejder glade, og vis at du værdsætter deres arbejde med en firma- eller påskegave. Vi har et bredt udvalg af produkter, lige fra kay Bojesen, Lyngby Porcelæn, Arne Jacobsen mm. Dyk ned i vores produktkategorier og find frem til den perfekte firmagave.

Påskøn dine kunder med en gave

Det er ganske populært at anerkende kunder, forretningsforbindelser samt andre samarbejdspartnere med en lille ekstra glædestiltag. Vores store udvalg af gaver giver dig rig mulighed for at finde en firmagave, der signalerer hvem du er som virksomhed. 

Firmajulegaver i Herning

Je.dk er en herningensisk virksomhed, som bl.a. har specialeret i at levere firmagaver til danske virksomheder. Vi er særligt kendt for vores shopløsninger, hvor vi tilbyder flere forskellige løsninger.

Valggaveshop – Spar tid & undgå besvær. 

En valggaveshop er en shopløsning med 4 forskellige gavekategorier, 300, 400, 560 & 640. Efter du har valgt en priskategori, får dine medarbejder, hvert et gavekort med et login til gaveshoppen. Herefter kan dine medarbejdere kigge sortimentet igennem og vælge den gave, som passer til dem.

Hver kategori indeholder ca. 25 gaver.   

Når bestillingsfristen er udløbet, får du en bekræftelse på, hvilke medarbejdere der har bestilt hvad. Og når tiden så kommer, hvor du skal uddele gaverne, sørger vi for, at du modtager de valgte gaver, indpakket og med medarbejderens information på – enkelt og smertefrit.

Kontakt os på 9717 5599 eller send en mail til info@je.dk & hør om mulighederne. 

Regler vedr. gaver fra arbejdsgiver

På nedenstående link kan du læse mere omkring skattereglerne vedr. gaver og mindre personalegoder. 

julegaver til medarbejdere 

Lad Danmarks juletræer blive pyntet op med en gave der markedsføre din virksomhed eller klub. Tilføj et personligt tryk eller logo for en ekstra effekt. Vores udvalg opdaterer jævnligt, så du vil altid finde de bedste og mest moderne julegaver. Kan du ikke finde den perfekte julegave til dine medarbejdere eller personale, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej, og sammen finde frem til den perfekte gave. 

Som julegave til medarbejderen anbefaler vi et sjovt og udfordrende spil fra Bezzerwisser, en delikatessegave i æstetisk flotte pakker, en gavepakke hvor du selv kan vælge størrelsen ud fra den pris du gerne vil give, eller hvad med en smart og moderne julegave fra Kreafunk.

Du må aldrig glemme. Glade medarbejdere er effektive medarbejdere.

Besøg vores showroom i Herning

Kig forbi vores nye lokaler i Herning, og se et bredt og overskueligt udvalg af de gaver vi tilbyder. Se og mærk på produkterne, og få en kvalificeret sparring til det rette valg. 

Book et møde - Ring på 9717 5599 eller send mail til info@je.dk. 

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti