Jule- og Firmagaver

Gør dine medarbejder glade, og vis at du værdsætter deres arbejde med en firma- eller påskegave. Vi har et bredt udvalg af produkter, lige fra kay Bojesen, Lyngby Porcelæn, Arne Jacobsen mm. Dyk ned i vores produktkategorier og find frem til den perfekte firmagave.

Påskøn dine kunder med en gave

Det er ganske populært at anerkende kunder, forretningsforbindelser samt andre samarbejdspartnere med en lille ekstra glædestiltag. Vores store udvalg af gaver giver dig rig mulighed for at finde en firmagave, der signalerer hvem du er som virksomhed. 

Regler vedr. gaver fra arbejdsgiver

På nedenstående link kan du læse mere omkring skattereglerne vedr. gaver og mindre personalegoder. 

julegaver til medarbejdere 

Lad Danmarks juletræer blive pyntet op med en gave der markedsføre din virksomhed eller klub. Tilføj et personligt tryk eller logo for en ekstra effekt. Vores udvalg opdaterer jævnligt, så du vil altid finde de bedste og mest moderne julegaver. Kan du ikke finde den perfekte julegave til dine medarbejdere eller personale, så kan vi helt sikkert hjælpe dig på vej, og sammen finde frem til den perfekte gave. 

Som julegave til medarbejderen anbefaler vi et sjovt og udfordrende spil fra Bezzerwisser, en delikatessegave i æstetisk flotte pakker, en gavepakke hvor du selv kan vælge størrelsen ud fra den pris du gerne vil give, eller hvad med en smart og moderne julegave fra Kreafunk.

Du må aldrig glemme. Glade medarbejdere er effektive medarbejdere.

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti

Kan du ikke finde det, du søger?
Kontakt os
Patrick
9694 3022