je.dk A/S, overtager Brandworkz A/S, pr. 1. August 2017.

07. September 2017 Af Lene Hansen (Admin)

Med virkning fra den 1. August 2017 har je.dk overtaget Brandworkz i Skjern og vækster dermed omsætningen med 15 – 20 % p.a.

je.dk er i færd med at implementere ny strategi, som indbefatter en betydelig vækst i perioden 2017 til 2020, blandt andet baseret på opkøb af virksomheder i branchen, der i høj grad kan medvirke til værdiforøgelse for vores kunder. Denne værdiforøgelse gælder i dette tilfælde såvel je.dk’s som Brandworkz nuværende som kommende kunder.

je.dk og Brandworkz er et perfekt match med betydelige synergier, der giver respektive kunder i de 2 virksomheder betydelige fordele, gennem adgang til:

  • Bredere sortiment fra flere leverandører indenfor firma- og reklamegaver, profilbeklædning, reklameartikler, skrabe- og lågespil til reklamebrug, sportstøj, sportspræmier, tryksager i små og store oplag.
  • Egen produktion af tryksager, og profilbeklædning med tryk eller broderi. En stor del af produktionen foregår i egne produktionsfaciliteter med høj grad af kvalitet og stærk produktionsstyring.
  • Effektive logistikløsninger fra je.dk’s nye og topmoderne produktions- og logistiklokaler på Teglvænget i Herning.

Samme daglige kontakter for Brandworkz kunder samt fortsat tilstedeværelse i Skjern.

Brandworkz kunder vil fortsat møde Mette Risvig Preddey og Per Schjemte som deres daglige kontakter hos Brandworkz, ligesom vi fortsat vil have en tilstedeværelse i Skjern, i tæt nærhed til hovedvægten af vores kunder.

Såvel Mette og Per glæder sig til, at kunne tilbyde deres kunder endnu bedre løsninger end tidligere.

Til gengæld er Anders Juhl Hansen, hovedaktionær i Brandworkz A/S stoppet idet Anders har valgt at kaste sig over nye udfordringer samt udbygge aktiviteterne i Juhl & Agger.

Hos je.dk byder vi Mette og Per velkommen. 

Kontakt kundeservice

Telefon: 9717 5599

Prisgaranti

- Vi matcher altid prisen

30 dages fuld returret

- Ved køb af vare uden logo