Ny direktør for profilbeklædningsfirmaet je.dk A/S

25. October 2018 Af Henriette Nielsen (Admin)

Virksomheden je.dk A/S, der beskæftiger sig med salg af profilbeklædning, arbejdstøj, sportstøj, firmagaver og reklameartikler har fået ny direktør.

Den nye direktør hedder Bo Handberg Madsen - og hvis der er nogle, der syntes navnet lyder bekendt, så kan der være flere grunde til det.

For det første deler den nye direktør både mellem- og efternavn med den forrige direktør. Bo overtager nemlig posten efter sin bror, Dann Handberg Madsen.
-Jeg er selv grafiker og det lå nærmest i kortene, at jeg skulle ind og overtage efter Dann, fortæller Bo Handberg Madsen,og jeg har glædet mig til det, for jeg har virkelig stor tiltro til firmaet og folkene bag.

Teamledererfaring fra sportsverdenen
Nogle vil også genkende navnet fra historien om det førende danske kvindehold i cykling, Team BMS BIRN, der senere blev opkøbt af Team Veloconcept.
På få år gik holdet fra at være et ganske ukendt team til at kunne deltage i World Touren - en udvikling, som Bo var med i hele vejen.

-Man lærer utrolig meget om teamarbejde i sportsverdenenhvor presset er stort og alt er sat på spidsen, forklarer Bo Handberg Madsen.

-På en arbejdsplads går man trods alt hjem til fyraften, mens man i cykelsport er sammen 24-7 og ofte har mange rejsedage sammen. Der oplever man virkelig vigtigheden i at få et hold til at køre optimalt; at fåto og to til at give fem.

Mål for fremtiden
For Bo er udfordringen den samme uanset om holdet er i sporten eller i en virksomhed. Der skal både samarbejdet kollegerne imellem og samspillet ekstern med kunderne være helt i top.

-For mig er det vigtigt at få defineret nogle klare fællesmål. Nogle virksomheder ser måske stadig lidt firkantet på tingene og fokuserer kun på bundlinjen.

-Hos je.dk A/S ønsker vi at definere nogle klare mål, som vores medarbejdere har indflydelse på og kan arbejde hen imod, forklarer Bo HandbergMadsen, - Resultatet skal naturligvis også gerne mønte ud i et flot resultat, men klart definerede fælles mål kan så meget mere end det.

Bliver i bestyrelsen
je.dk A/S, der har domicil i Herning, har pt. 23 ansatte. Virksomheden beskæftiger sig med med salg af profilbeklædning, firmagaver og reklameartikler til foreninger og virksomheder i både Danmark og i udlandet. Den afgående direktør Dann Handberg Madsen forsætter som ejer og bestyrelsesmedlem i virksomheden og vil i øvrigt være at finde som direktør for Feldborg Savværk og Pallefabrik A/S.

 

For yderligere
information kontakt:
Bo Handberg Madsen
t: 26 82 27 06
e: bo@je.dk

Kontakt kundeservice

Telefon: 9717 5599

Prisgaranti

- Vi matcher altid prisen

30 dages fuld returret

- Ved køb af vare uden logo