Forklæder med logo

(14 produkter)

Vi har et ganske pænt sortiment af forklæder, som kan tilkøbes med logo eller tryk. Forklæder med logo egner sig perfekt som reklamegave, firmagave eller blot til årets julegave til dine mange medarbejdere. Det er et klassisk produkt, som aldrig rigtig går af mode. Forklæder med logo egner sig desuden perfekt til udvalgte virksomheder, såsom restaurations, og hotelbranchen, hvor ens brand er Alpha Omega. Det giver arbejdstøjet et forbedret udtryk – samt er det et naturligt produkt at bruge til profilering.

Bestil i en større mængde, så sparer du penge på sigt

Vores forklæder bestilles i mængder af forskellig størrelse. Alt efter hvilken type du bestiller, er der forskellige mængderabatter. Hvad vigtigst er dog, at ved større mængder sparer du betydelig mange penge. Ved Smækhåndklæder kan du eksempelvis spare op til 28% ved køb af 250 stk. Det er en betydelig besparelse, og værd at overveje.

Har du brug for hjælp med at finde den perfekte håndklæde med logo, så kontakt os endelig. Benyt endelig vores ekspertise til at vælge korrekt første gang. Det giver os også muligheden for at diskutere logo, design og mulige alternativer – som potentielt vil virke bedre for netop din forretning. Kontakt os på telefon: +45 9717 5599 eller via vores kontaktformular, som du kan finde på alle sider. Det er hurtigt og nemt, og så er du sikker på at købe det helt korrekte udstyr.

Det er måske også værd at overveje om det er tid til at købe nyt profilbeklædning til virksomheden? Gammel og falmet profiltøj sender helt klart det forkerte signal, så undersøg endelig vores sortiment, så du kan få opdateret dine medarbejders generelle udtryk. 

Vi takker for dit besøg og ser frem til at samarbejde med dig og din virksomhed.
 

Vis filtrermuligheder

Smækforklæde

fra 35,93 kr.

Smækforklæde, børn

fra 11,93 kr.

Cafeforklæde, kort

fra 25,14 kr.

Cafeforklæde, lang

fra 48,07 kr.

+8
+5

Sols Greenwich Forklæde

fra 55,68 kr.

+8
+5

Sols Gala Forklæde

fra 64,01 kr.

Serveringsforklæde

fra 72,65 kr.

Cocina forklæde

fra 10,02 kr.

Lega kort forklæde

fra 44,14 kr.

+14
+11

Viera forklæde

fra 54,41 kr.

Kampagne

Skyla bartenderforklæde

fra 49,56 kr.

Kokkeforklæde

fra 84,16 kr.

Bear grillforklæde m. redskaber

fra 199,36 kr.

+3

Sols Gala Forklæde, børn

fra 46,59 kr.

Kontakt kundeservice

Telefon: 9717 5599

Prisgaranti

- Vi matcher altid prisen

30 dages fuld returret

- Ved køb af vare uden logo