Forklæder med logo

(15 produkter)

Vi har et ganske pænt sortiment af forklæder, som kan tilkøbes med logo eller tryk. Forklæder med logo egner sig perfekt som reklamegave, firmagave eller blot til årets julegave til dine mange medarbejdere. Det er et klassisk produkt, som aldrig rigtig går af mode. Forklæder med logo egner sig desuden perfekt til udvalgte virksomheder, såsom restaurations, og hotelbranchen, hvor ens brand er Alpha Omega. Det giver arbejdstøjet et forbedret udtryk – samt er det et naturligt produkt at bruge til profilering.

Bestil i en større mængde, så sparer du penge på sigt

Vores forklæder bestilles i mængder af forskellig størrelse. Alt efter hvilken type du bestiller, er der forskellige mængderabatter. Hvad vigtigst er dog, at ved større mængder sparer du betydelig mange penge. Ved Smækhåndklæder kan du eksempelvis spare op til 28% ved køb af 250 stk. Det er en betydelig besparelse, og værd at overveje.

Har du brug for hjælp med at finde den perfekte håndklæde med logo, så kontakt os endelig. Benyt endelig vores ekspertise til at vælge korrekt første gang. Det giver os også muligheden for at diskutere logo, design og mulige alternativer – som potentielt vil virke bedre for netop din forretning. Kontakt os på telefon: +45 9717 5599 eller via vores kontaktformular, som du kan finde på alle sider. Det er hurtigt og nemt, og så er du sikker på at købe det helt korrekte udstyr.

Det er måske også værd at overveje om det er tid til at købe nyt profilbeklædning til virksomheden? Gammel og falmet profiltøj sender helt klart det forkerte signal, så undersøg endelig vores sortiment, så du kan få opdateret dine medarbejders generelle udtryk. 

Vi takker for dit besøg og ser frem til at samarbejde med dig og din virksomhed.
 

Sortér efter:

Smækforklæde

Priser fra

35,93 kr.

Smækforklæde, børn

Priser fra

11,93 kr.

Cafeforklæde, kort

Priser fra

25,14 kr.

Cafeforklæde, lang

Priser fra

48,07 kr.

Sols Greenwich Forklæde

Priser fra

55,68 kr.

Sols Gala Forklæde

Priser fra

64,01 kr.

Forklæde

Priser fra

72,65 kr.

Serveringsforklæde

Priser fra

72,65 kr.

Cocina forklæde

Priser fra

10,02 kr.

Lega kort forklæde

Priser fra

44,14 kr.

Viera forklæde

Priser fra

54,41 kr.

Kampagne

Skyla bartenderforklæde

Priser fra

49,56 kr.

Kokkeforklæde

Priser fra

84,16 kr.

Bear grillforklæde m. redskaber

Priser fra

199,36 kr.

Sols Gala Forklæde, børn

Priser fra

46,59 kr.

Svarer inden for 1 time

- inden for vores normale åbningstider

Gratis

- første layout og korrektur er gratis

Prismatch

- vi giver prisgaranti